Contacteer ons vrijblijvend

03 322 66 60

Star Clippers

Geïnspireerd door het grote zeilschip Preussen (de grootste en snelste zeilboot gebouwd in 1902), is de Royal Clipper de grootste en enige vijf-master met volledig tuigage gebouwd sinds het begin van de vorige eeuw. Volledig opgetuigd met haar 42 zeilen zorgt de Royal Clipper voor een prachtig schouwspel, een verschijning uit het tijdperk van de grote zeilschepen. Niets is minder waar, de Royal Clipper is van deze tijd, gebruikt ultramoderne navigatiesystemen en biedt alle comfort en luxe die u maar kunt bedenken.

Voor de zeilboot fanaten biedt de Royal Clipper de ultieme ervaring op zee, met een uitstekende service, voorzieningen en accommodaties van de modernste en beste jachten; de perfecte balans tussen grootsheid, avontuur en zeiltraditie.

Royal Clipper neemt slechts 227 passagiers en 106 bemanningsleden aan boord. Met een dek van 1765 m² en drie zwembaden is dit een prachtig ruime en expansieve omgeving in open lucht.

Schepen:

Royal Clipper, Star Clipper, Star Flyer

Vaargebieden:

- Noord Europa: Baltische Staten

- Middellandse Zee, Griekse Eilanden

- Trans-Atlantische route, Caraïben, Costa Rica, Panamakanaal

 

 

Onze partners

 • Essential Greece

  Essential Greece is een programma gericht naar mensen die het echte Griekenland willen ontdekken, anders dan het klassieke massatoerisme.

 • Galiia Reizen

  Elk van de 2.891 reizen werd door Gallia bezocht en minutieus geselecteerd.

 • Imagine

  De mensen achter Imagine wensen hun passie voor vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit met u te delen.

 • Pegase

  Gespecialiseerd in golfbestemmingen, huwelijks- en andere kwaliteitsvakanties.

 • Sunnycars

  All in autohuur in meer dan 110 landen en op 8 000 verhuurstations Reserveer een zorgeloze huurauto bij Sunny Cars!

 • Thomas Cook

  Boek via Thomas Cook reizen, citytrips, wintersport vakantie, vliegtickets en zo veel meer. Thomas Cook, de vakantie die ik zoek.

 • TUI

  Maandelijks meer dan 8000 vakanties geboekt uit 272 bestemmingen. Boek nu met Jetair en beleef jouw mooiste tijd van het jaar.

 • VIP Selection

  VIP Selection biedt je een ruime selectie aan luxevakanties om nooit te vergeten. Boek je bij VIP Selection dan krijg je ook tal van voordelen...