Contacteer ons vrijblijvend

03 322 66 60

Sea Cloud

De elegante Sea Cloud (max. 64 passagiers/60 bemanningsleden) is een originele viermaster gebouwd te Kiel in 1931 voor de Amerikaanse Wall Street magnaat Edward Francis Hutton als een geschenk voor zijn echtgenote Marjorie Merriweather Post. Het schip heeft een hele geschiedenis achter de rug. Uiteraard werd het volledig gerenoveerd en voorzien van hedendaags comfort. De luxueuze Sea Cloud II (max. 94 passagiers/58 bemanningsleden) werd in 2001 te water gelaten. Beiden kunnen als 's werelds beste en mooiste zeiljachten worden bestempeld.

Op Sea Cloud, een Privé-jacht, zijn alle kajuiten en suites verschillend van grootte en inrichting. Zeer luxueuze Owner's suites (2) en klassevolle gastensuites (8) op het Main Deck, comfortabele buitenkajuiten op het Promenade en Lido Deck. De accommodaties voor uitgelezen zeilcruises in de Middellandse Zee (van lente tot herfst) en de Caraïben (winterseizoen).

De accommodatie van de Sea Cloud II is even Luxueus als deze van de Sea Cloud. Het verschil is dat de meest luxueuze suites op het hoogste dek te vinden zijn. Twee Owner's suites op het Lido Deck, de prestigieuze junior suites (16) op het Promenade Deck en de luxe buitenkajuiten (27) op het Cabin Deck.

Bergruimte en kasten zijn eerder beperkt in ruimte, maar in verhouding tot andere zeilcruises toch zeer redelijk. Sea Cloud en Sea Cloud II varen zo veel als mogelijk op zeil. Soms is het echter noodzakelijk om de dieselmotoren te gebruiken (al dan niet samen met de zeilen).

Schepen:

Sea Cloud, Sea Cloud II, River Cloud II

Vaargebieden:

- Caraïben

- Middellandse Zee

- Trans-Atlantisch: Zuidelijke route

- Noord Europa

 

 

Onze partners

 • Essential Greece

  Essential Greece is een programma gericht naar mensen die het echte Griekenland willen ontdekken, anders dan het klassieke massatoerisme.

 • Galiia Reizen

  Elk van de 2.891 reizen werd door Gallia bezocht en minutieus geselecteerd.

 • Imagine

  De mensen achter Imagine wensen hun passie voor vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit met u te delen.

 • Pegase

  Gespecialiseerd in golfbestemmingen, huwelijks- en andere kwaliteitsvakanties.

 • Sunnycars

  All in autohuur in meer dan 110 landen en op 8 000 verhuurstations Reserveer een zorgeloze huurauto bij Sunny Cars!

 • Thomas Cook

  Boek via Thomas Cook reizen, citytrips, wintersport vakantie, vliegtickets en zo veel meer. Thomas Cook, de vakantie die ik zoek.

 • TUI

  Maandelijks meer dan 8000 vakanties geboekt uit 272 bestemmingen. Boek nu met Jetair en beleef jouw mooiste tijd van het jaar.

 • VIP Selection

  VIP Selection biedt je een ruime selectie aan luxevakanties om nooit te vergeten. Boek je bij VIP Selection dan krijg je ook tal van voordelen...