Contacteer ons vrijblijvend

03 322 66 60

Hapag Lloyd

De rederij Hapag-Lloyd Cruises richt zich tot avonturiers en ontdekkingsreizigers van nu: mensen die nieuwe dingen willen zien en ontdekken, zonder echter te willen inboeten aan hedendaags comfort.

Diegenen die het zich kunnen veroorloven en die houden van een bijna onaardse luxe een overschot aan beschikbare ruimte per gast, is er de Europa, het enige 5* plus schip ter wereld (volgens de Berlitz Guide to Cruising). Dit drijvend luxe-paleis(je) legt haar gasten in de watten, en dit van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Haar vaargebied verspreidt zich over de ganse wereld.

Echte expeditie liefhebbers zien zich het best bediend aan boord van de Hanseatic (5*) of de Bremen (4*). De prijsverschillen zijn recht evenredig met de geboden kwaliteit, waarbij de Hanseatic een echte luxe-expeditie cruiser is, terwijl de Bremen een zeer hoog comfortniveau biedt, zonder franje of luxe.

Beide schepen varen zowel naar de Arctische (Noordkaap, Spitsbergen, IJsland & Groenland, Noord Passage in Canada) als naar de Antarctische gebieden (Zuidpool). Ook gebieden als de Amazone, China en Japan en de Stille Oceaan komen jaarlijks aan bod.

Uitzonderlijke bestemmingen zijn o.a. het Grote Merengebied in de V.S. (Lake Michigan, Lake Superior, Lake Erie), de St Lawrence River, de kusten van Zuid-Afrika en Madagascar,...

Schepen:

Europa, Europa 2, Hanseatic, Bremen

Veergebieden:

- Noord Europa: Engeland, Ierland, Noorse Fjorden, Baltische Staten, Arctica, Spitsbergen, IJsland, Groenland

- Zuid Europa: Middellandse Zee, Griekse Eilanden, Zwarte Zee

- Trans-Atlantisch: Noordelijk route, Zuidelijke route

- N. Amerika: Alaska, Canada, New England, Caraïben, Panama Canal, Mexico, Costa Rica

- Z. Amerika: Brazilië, Amazone, Argentinië, Ushuaia Kaap Horn, Chileense Fjorden

- Diepe Zuiden: Antarctica, Falklands, South Georgia

- Pacific: Galapagos, Hawaï, Polynesië, Australië, Nieuw Zeeland

- Midden Oosten: Dubai, Rode Zee

- Oost Azië: Indië, Thailand, Indonesië, Vietnam, Japan en China

- Afrika: Senegal, Kaapverdische Eilanden, Zuid Afrika, Mauritius, Seychellen

Reisnieuws