Contacteer ons vrijblijvend

03 322 66 60

Compagnie Du Ponant

Compagnie Du Ponant vaart met 4 luxe schepen van klein tot midden groot formaat: Le Ponant, een driemaster van 88 meter met 32 cabines, Le Boréal, L'Austral en Le Soléal, uitzonderlijke yachten met 132 cabines en suites. Alhoewel de 3 schepen sterk op elkaar gelijken, hebben ze toch ieder een eigen specificiteit en een harmonisch kleurenpallet.

Compagnie Du Ponant stelt een verscheidenheid van reizen voor in de Middellandse Zee, de Caraïben, Zuid Amerika en Azië, maar ook in de poolgebieden, waar zij de erkende specialisten zijn dankzij hun uniek 5 sterren expeditie concept versterkt met bestemming experten en naturalisten.

De verscheidenheid en uitzonderlijkheid van de bestemmingen, de kwaliteit van de cruises en het unieke design van de jachten maken hen de leidinggevers van de luxe cruises op de Franstalige markt en niche operator voor pool cruises.

Hun sterkte in deze positie heeft de Compagnie Du Ponant kans gegeven om het aantal vervoerde passagiers gedurende de twee laatste jaren te verdubbelen (20.000). De schepen onder Franse vlag hebben twee bijzonderheden: ze mogen geen casino's aan boord hebben en het Amerikaans systeem van toegevoegde fooien op het einde van de reis is ook niet toegelaten. Maar het staat u vrij om al dan niet een fooi te geven aan de personen die u een bepaalde kwaliteit diensten bewezen hebben.

Schepen:

Le Ponant, Le Boréal, L'Austral, Le Soléal

Vaargebieden:

- Noord Europa: Engeland, Ierland, Noorse Fjorden, Baltische Staten, Arctica, Spitsbergen, IJsland, Groenland

- Zuid Europa: Middellandse Zee, Griekse Eilanden, Zwarte zee

- Trans-Atlantisch: Noordelijke route, Zuidelijke route

- N. Amerika: Canada, New England, Caraïben, Panama Canal

- Z. Amerika: Brazilië, Argentinië, Ushuaia Kaap Horn, Chileense Fjorden

- Diepe Zuiden: Antarctica, Falklands, South Georgia

- Oost Azië: Thailand, Indonesië, Vietnam, Japan en China

- Afrika: Kaapverdische Eilanden

Onze partners

 • Essential Greece

  Essential Greece is een programma gericht naar mensen die het echte Griekenland willen ontdekken, anders dan het klassieke massatoerisme.

 • Galiia Reizen

  Elk van de 2.891 reizen werd door Gallia bezocht en minutieus geselecteerd.

 • Imagine

  De mensen achter Imagine wensen hun passie voor vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit met u te delen.

 • Pegase

  Gespecialiseerd in golfbestemmingen, huwelijks- en andere kwaliteitsvakanties.

 • Sunnycars

  All in autohuur in meer dan 110 landen en op 8 000 verhuurstations Reserveer een zorgeloze huurauto bij Sunny Cars!

 • Thomas Cook

  Boek via Thomas Cook reizen, citytrips, wintersport vakantie, vliegtickets en zo veel meer. Thomas Cook, de vakantie die ik zoek.

 • TUI

  Maandelijks meer dan 8000 vakanties geboekt uit 272 bestemmingen. Boek nu met Jetair en beleef jouw mooiste tijd van het jaar.

 • VIP Selection

  VIP Selection biedt je een ruime selectie aan luxevakanties om nooit te vergeten. Boek je bij VIP Selection dan krijg je ook tal van voordelen...